İçeriğe geç

Fransaya Uçakla Kaç Saat

Türkiye ile Fransa arası uçakla kaç saat?

Yakın ülkelerKalkış havalimanı: Marsilya Havalimanı (MRS) Varış havalimanı: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) Uçuş süresi Fransa – Türkiye: 3 saat 5 dakika

Türkiye’den Paris’e uçakla kaç saat sürer?

İstanbul Paris arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürüyor? İstanbul Paris arası toplam uçuş mesafesi 2246 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 2 saat 40 dakika sürmektedir.

Türkiye’den Fransa’ya uçakla kaç TL?

İstanbul – Fransa En Ucuz Uçak Bileti4.

Fransa’ya gitmek kaç saat?

İstanbul’dan Fransa uçuşuEn ucuz uçak bileti bulundu1.

Fransa Türkiye arası otobüsle kaç saat?

Türkiye ile Fransa arasında otobüs seferleri İstanbul ile Paris arasında yapılmakta olup yolculuk yaklaşık 2 gün 1 saat sürmektedir. 2250 kilometrelik bu yolculuk süresine otobüsün yolculuk esnasında verdiği molalar da dahildir.

Türkiye Almanya uçakla kaç saat?

İstanbul’dan Almanya’ya ortalama uçuş süresi: İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı üzerinden direkt uçuşlarla Almanya’ya ulaşabilirsiniz. Yolculuk ortalama 3 saat 15 dakika sürmektedir.

Paris’e gitmek kaç TL?

İstanbul ✈ Paris Uçuş bilgileriOrtalama uçuş süresi3 saat 55 dakikaKalkışSabiha GökçenVarışCharles de GaulleEn ucuz uçuş2993,37TRYHavayollarıAjet, Pegasus, Transavia France, Turkish Airlines, LOT Polish Airlines, Nouvelair Tunisie, Air Serbia, Lufthansa

İtalya Türkiye uçakla kaç saat?

Türkiye – İtalya Uçuş Süresi: Türkiye-İtalya uçak bileti aldığınızda ortalama 2 saat 50 dakikalık bir uçuşun ardından İtalya’ya ulaşabilirsiniz.

Türkiye İngiltere uçakla kaç saat?

İstanbul Londra arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürüyor? İstanbul Londra arası toplam uçuş mesafesi 2470 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 3 saat sürmektedir.

Fransaya vizesiz nasıl gidilir?

Fransa’ya seyahat etmek isteyen sıradan (bordo) pasaportlu Türk vatandaşları Schengen vizesi başvurusunda bulunmalıdır. Ancak özel pasaportlu (yeşil), hizmet pasaportlu (gri) ve diplomatik pasaportlu (siyah) Türk vatandaşları 180 günlük bir süre içinde en fazla 90 gün süreyle vizesiz Fransa’ya girebilirler.

Fransa’ya gitmek kaç para?

Fransa’ya Uçak BiletiEn ucuz uçak bileti bulundu3.

Thy Fransa’da nereye uçuyor?

İstanbul’dan Fransa’ya (CDG) uçuşlarımızı keşfedin. En ucuz ücret. Gidiş-dönüş … Nice (NCE) En iyi fiyat. Son güncelleme 1 saat önce. … Lyon (LYS) Cum 08 Şub – Pzt 10 Şub. En ucuz ücret. … Marsilya (MRS) Cum 17 Oca – Pzt 20 Oca. … Toulouse (TLS) Cum 08 Kas – Çar 13 Kas. … Bordo Kırmızısı (BSB) Paz 23 Şub – Çar 05 Mar.

Fransa vize istiyor mu?

Resmi, hususi ve diplomatik pasaport hamili vatandaşlarımız 180 gün içerisinde en fazla 90 günü aşmamak kaydıyla vizeden muaftır.

Fransa bizden kaç saat önde?

17 Eylül Salı günü Fransa’da saat 06:00 iken Türkiye’de saat 07:00’dir. Fransa Türkiye’den 1 saat geridedir.

Fransa’ya hangi ay gidilir?

Fransa’yı ziyaret etmek için en iyi zaman Nisan-Haziran ve Eylül-Kasım ayları arasıdır. Bunaltıcı yaz ayları hariç, daha az kalabalıktan ve ılımlı sıcaklıklardan faydalanacaksınız.

İzmir Fransa arası uçakla kaç saat?

İzmir’den Paris’e uçak bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi2.

Fransa İstanbul arası kaç dakika?

Yakın ülkelerKalkış havalimanı: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) Varış havalimanı: Paris Orly Havalimanı (ORY) Uçuş süresi İstanbul – Fransa: 3 saat 45 dakika

Türkiye İtalya uçakla kaç saat?

Uçuş süresi Türkiye – İtalya: Türkiye’den İtalya’ya uçuşlar İstanbul üzerinden direkt olarak Milano, Bologna, Venedik ve Roma’ya yapılmaktadır. Türkiye-İtalya uçak bileti satın alırsanız yaklaşık 2 saat 50 dakikalık bir uçuştan sonra İtalya’ya ulaşabilirsiniz.

Türkiye İngiltere uçakla kaç saat?

İstanbul Londra arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürüyor? İstanbul Londra arası toplam uçuş mesafesi 2470 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş 3 saat sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir